Albin Workshop zaterdag 13 Mei 2017

algemene discussies

Albin Workshop zaterdag 13 Mei 2017

Berichtdoor MaartenKlop » 20 Mrt 2017, 18:47

Ter informatie.

Beste Albin vaarder,

Op zaterdag 13 Mei zullen we weer een Albin workshop organiseren voor geinteresseerden. Informatie over de workshop en aanmelden vind u hieronder, en tevens op de website http://www.albinmotor.nl.

Workshop
De workshop is toegankelijk voor iedereen varend met een Albin motor en behandelt zowel de Albin benzine als de Albin diesel motoren (Albin O11 / O21 / O22 / AL23 / O41 / AD2 / AD21) alsmede ook de Volvo Penta MB10a.
De workshop bestaat uit een presentatie waarbij aandacht zal zijn voor veel voorkomende problemen en oplossingen, daarnaast is er ruimte voor vragen van allerlei soort. Tevens kunt u vrijblijvend reeds gedemonteerde onderdelen van uw motor meebrengen ter inspectie.
Uiteraard is er ook het nodige te zien in de werkplaats en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Tijdstip
Er zal een ochtend en een middag sessie zijn, elke sessie duurt ongeveer 2 uur. Informatie over aanvangstijden, locatie etc. volgt.

Aanmelden
Aanmelden kan door te antwoorden op deze email (of door een email te sturen naar maarten@albinmotor.nl) met daarin uw voorkeur voor de ochtend of de middag. U ontvangt een bevestiging van deelname.
Het aantal deelnemers is beperkt, meldt u dus snel aan!
Indien er meer aanmeldingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen zal er op een later tijdstip in het jaar een tweede workshop worden georganiseerd.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wellicht tot ziens op 13 Mei!
MaartenKlop
 
Berichten: 143
Geregistreerd: 17 Jan 2012, 17:13
Woonplaats: Bodegraven
ligplaats:
info:

Terug naar Steigerpraat

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten