Wolf1 schreef:Snap er weer niets van waar en hoe jullie varen !
Wij hebben het veelvuldig, genoeg gevaren voor vandaag en kijk daar dat is een mooi plekje.
Dan komt de volgende vraag vanzelf, wat eten we vandaag ?
Ja, geen winkels en restaurants, hoe mooi is het dan als je vrouw aankomt, met ik heb nog een lekkerstukje vlees in de diepvries, als jij de aardappelen even schild zal ik het ontdooien, haal ook even brood uit de diepvries kan ik het morgenochtend afbakken.
driekwart uur later heerlijk gegeten in de avondzon.
Geweldig al die techniek !
Gr. Wolf1
Voor het ontdooien van ingevroren voedsel gebruiken we de magnetron nooit. 's Avonds halen we het vlees en groente voor de volgende dag uit de diepvries en leggen het in de koelkast. Het ontdooid langzaam en is de volgende avond gereed om te koken / bakken. Dit doen we thuis zo en aan en aan boord ook.
Een (zeer) klein voordeel is dat de koude wordt afgegeven in de koelkast waardoor deze theoretisch minder stroom verbruikt.
Indien de plannen mbt eten veranderen (bv laat thuis; bestel een pizza oid) blijft het in de koelkast liggen voor de volgende dag. Nog nooit problemen mee gehad.
Omdat we een magnetron alleen gebruiken om af en toe iets op te warmen zie ik af van de inbouw van een magnetron omdat het te weinig toegevoegde waarde heeft.
Dank voor alle informatie.
Groet,
Roelof
The bitterness of poor quality remain long after the sweetness of a low price is forgotten